הכתבות שלנו

ירקות מוקפצים עם טופו ונודלס.

מתכון לתזונה בריאה בהריון ובהנקה


פחמימות וקטניות
לרוב הכנה של תוספת היא החלק הקל של הארוחה. תוך דקה מכינים אורז לבן או פסטה.
הבעיה במנה כזו שהיא דלה בסיבים ויטמינים ומינרלים ועשירה בפחמימות פשוטות.
מצורף רעיון לתוספת בריאה וקלה להכנה, עשירה בסיבים וירקות, שיאפשרו שובע לאורך זמן
ושמירה על רמת סוכר מאוזנת בדם.

תבשילים שמערבים קטניות ודגנים יכולים להוות מנה מצויינת לנשים צמחוניות בהריון או אחרי לידה
שכן המנות עשירות בחלבון מלא, סידן, ברזל, אבץ, ויטמין B ועוד.
כך שמהוות תחליף מצויין לארוחה בשרית.

 
ירקות מוקפצים עם טופו ונודלס  
מנה מאוזנת שלוקחת 10 דקות  
רכיבים:
בצל גדול
לקט תאילנדי של סנפרוסט
טופו מועשר בסידן
חצי חבילת נודלס.
מלח, פלפל, שמן


 
 
הוראות הכנה:
קוצצים את הבצל ומאדים בכף שמן, מוסיםים את הלקט, מאדים עד לריכוך.
מוסיפים חצי מכמות הרוטב שיש בשקית,

מוסיפים טופו חתוך לרצועות ומערבבים היטב.
לוקחים חצי חבילת נודלס ומשרים במים רותחים עד לריכוך.
מערבבים את הנודלס עם הירקות והטופו ואוכלים בתיאבון.
אם יש יותר זמן, אפשר להחליף את הנודלס בפסטה מחיטה מלאה.

 לחצי לצפות במתכונים נוספים 

 לחצי לחזור למתחם בריאות ותזונה
x
x